SMA TİP-2 Hastası Destan Duru Evren’e Destek Olmak İçin Konser Düzenlendi
04/10/2021
SMA TİP-2 Hastası Destan Duru Evren’e Destek Olmak İçin Konser Düzenlendi
SMA TİP-2 HASTASI DESTAN DURU EVREN’E DESTEK OLMAK İÇİN KONSER DÜZENLENDİ
Doğanşehir'li ve SMA TİP-2 hastası olan 18 aylık Destan Duru Evren’in yurtdışı tedavi giderlerini karşılamak için başlatılan yardım kampanyası hız kesmeden devam ediyor.
Bu kapsamda Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Doğanşehir Belediyesi'nin müşterek katkılarıyla, Doğanşehir Belediyesi Kapalı Pazar Alanında bir konser organizasyonu düzenlendi.
Program, Büyükşehir Belediyesi Malatya Sahne Sanatları Grubundan Ömer Konakçı’nın, “Nasreddin Hoca” gösterisiyle başladı. Doğanşehir Noter Kâtibi Arzu Yaşar’ın öncülük ettiği konserde de açılışı mahalli sanatçılarımız Cengizhan Karaçoban, Burak Şahin, Seren Canbay ve Faruk Şahin yaptılar.
Ardından Destan Duru adına yürütülen kampanyaya destek olmak amacıyla Doğanşehir’e gelen sanatçı Cevdet Bağca sahne aldı ve kendi bestelerinden oluşan bir repertuvarla konserini gerçekleştirdi.
Konsere, Doğanşehir Belediye Başkanı
Durali Zelyurt , Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürü Erkan Samaraz , CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, CHP İlçe Başkanı Kenan Erdem başta olmak üzere, birçok STK, parti temsilcisi ve halk katıldı.
Yorumlar |
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın |